LEAVE YOUR CONTACT DETAILS AND WE WILL CONTACT YOU

All Inclusive VIP FUE Sapphire Hair Transplant Package with Unlimited Number of Grafts and Airfare. Fixed Price. No hidden costs or changes.

ReHair Istanbul offers an all inclusive hair transplant package. The entire process from the flight ticket to the stay is arranged by us, you only need to indicate a desired date. The hair transplant is performed with an unlimited number of grafts with the latest FUE Sapphire technique and painless anesthesia by the spray technique. No hidden costs or changes. Leave your details for more information about the all-inclusive hair transplant package and for a personal analysis. Our professional team will contact you as soon as possible.

VIP SERVICE

INCLUSIVE FLIGHT TICKET

The entire process is arranged by us from A to Z, you only need to provide a desired date.

ACCOMMODATION IN LUXURY HOTELS

We offer you during your treatment period a stay in a luxury hotel for a comfortable treatment process.

VIP TRANSFER

During your stay you will be transported by a special vehicle with a private driver.

PROFESSIONAL GUIDANCE IN YOUR OWN LANGUAGE

We offer you professional assistance during your stay. Your assistant will guide you from the preparation phase to the end of the procedure.

CHECK-UP AFTER OPERATION

After the operation, we offer aftercare in our office in the Netherlands.

100% SATISFACTION GUARANTEE

We guarantee you 100% satisfaction, even after the operation you can easily reach our experienced staff for medical advice and support.

The most reliable results with the right treatment.

After a personal analysis by our specialized doctor and expert team, the most suitable treatment is performed. We offer a high-quality hair transplant with the latest technology and equipment. With the right treatment after a personal analysis, we help you with a completely new look.

12+

YEARS’ EXPERIENCE

24.500+

SUCCESSFUL OPERATIONS

ABOUT US

EXPERT TEAM

The hair transplant process is arranged especially for you with all associated aspects. We entrust you to our specialized doctors and employees.

LATEST TECHNOLOGY

We offer you excellent quality of service in our hygienic hospital environment with the best equipment and the latest techniques.

HAIR TRANSPLANTATION WITH THE FUE TECHNIQUE

With the latest FUE we can help you in a painless and comfortable way to new and healthy hair.

FREE ANALYSIS

Your hair will first be analyzed by our specialized doctor to inform you about the possibilities.

FAIR PRICE

We offer you an affordable hair transplant of high quality.

FREE VITAMIN BOOST

After the hair transplant you will receive a vitamin boost that optimally nourishes the current and new hairs.

LIFETIME GUARANTEE

After a hair transplant, we support your satisfaction by giving your health a guarantee certificate. We give you a lifetime warranty.

24/7 SUPPORT

For medical advice and support, you can easily reach our experienced staff at all times.

OUR HOSPITAL

BEFORE AND AFTER PICTURES

TESTIMONIALS

View some of our customer reviews
Drs. Jan de Wit
Hairtransplant by Rehair Istanbul
Haartransplantatie door Rehair Istanbul, januari 2020 Natuurlijk kan ik -als psycholoog- mijn kaalheid op 67 jaar uitstekend relativeren. Desalniettemin matchte mijn spiegelbeeld niet met hoe (jong) ik mij voel. Je kunt het zo laten of je kunt er wat aan doen. Dat laatste was mijn besluit. Na lang zoeken en vergelijken kreeg ik Whatsapp contact met REHAIR ISTANBUL. Zij beloofden een ‘onbeperkt aantal grafts voor een vaste prijs’. Dat leek te mooi om waar te zijn, maar het was waar! Ik had contact met twee Nederlands-Turkse jonge dames die (uiteraard) beide talen prima spreken en zo in de kliniek als tolk konden dienen (Engels wordt in Istanbul niet erg beheerst). Ze hebben me uitstekend geholpen met de voorbereiding en tips, zelfs met een vliegticket en OV-kaart voor Istanbul. Ik had vooraf namelijk twee extra dagen geboekt om de stad te verkennen. De moeite waard! Tip van mij: download de app MOOVIT, voor het openbaar vervoer! Transfer van vliegveld naar 5-sterren hotel en naar kliniek en terug en twee nachten in het luxe hotel met ontbijt zijn inbegrepen! Na twee dagen in Istanbul werd ik ’s morgens met een particuliere chauffeur opgehaald bij het 5-sterren hotel. De ontvangst in de kliniek was uiterst vriendelijk. Geroutineerd personeel en ook al verstond ik ze niet, het was zeer gemoedelijk en de hostess vertolkte de belangrijkste informatie. De behandeling was zeer hygiënisch, de lokale verdoving werkte uitstekend, ik viel zelfs in slaap! Het is te vergelijken met het zetten van een kleine tattoo. Bij mij konden wel 4000 grafts ‘geoogst’ worden! En dat allemaal voor hetzelfde bedrag, kom daar maar eens voor bij een ander instituut! De nabehandeling was goed en met een flink verband om het achterhoofd werd ik weer in het hotel afgeleverd. De volgende ochtend weer opgehaald voor een ’washing’ en verder instructies voor thuis. Inbegrepen: een flacon speciale shampoo en een lotion; het separaat verkrijgbare pakket verzorgingsmiddelen is aan te raden. Na de washing weer met particuliere chauffeur naar het vliegveld gebracht. Thuisgekomen hield de nazorg niet op: ik kon nog alle vragen stellen en deze werden -zoals gebruikelijk- per omgaande beantwoord. Nu na 2 weken zie ik in het ‘implantgebied’ gebied nieuwe haartjes groeien. Deze zullen binnenkort uitvallen, maar het is zeer bemoedigend! Al met al is mijn ervaring met Rehair Istanbul UITMUNTEND en verdienen zij een DIKKE TIEN!
Drs. Jan de Wit
Rodney

Duidelijk en deskundig team. Enorm goede zorg en begeleiding en zeer te spreken over het resultaat. Ga niet voor minder want je moet er nog een leven lang mee lopen 🙂

Rodney
Musa

Ik heb Rehair Istanbul ervaren als een extreem professioneel bedrijf. De service is top, efficiënt en tot in de puntjes correct uitgevoerd en doordacht. Alle medewerkers doen er alles aan om de transplantatie helemaal naar wens te verlopen. Al met al een zeer geslaagde ervaring en zou het een ieder adviseren om te doen.

Musa
Allessio

Geweldige en deskundige mensen, vanaf het begin tot eind perfect begeleid en zelfs na de behandeling nog altijd een perfecte service. Het eindresultaat is dan ook exact hoe ik gehoopt had dat het zou worden, hoewel mijn haar nog in volle groei is, zie ik na een aantal weken de perfectie waar ik naar streefde. Deze kliniek is een echte aanrader!

Allessio
Stefan Gronloh

Ik ben ontzettend tevreden over Rehair Istanbul!!
Ik ben zeer tevreden over Rehair Istanbul.
Als je als Nederlander besluit om een haartransplantatie te willen doen in een ander land dan kom je al heel gauw tegen obstakels zoals waar moet je dat doen, zullen ze wel goed zijn krijg je alle informatie die je zou willen wensen want ook ik ben de Turkse taal niet machtig. Nou die service en feedback word heel makkelijk opgelost door Lotte van Rehair Istanbul. Zij kan jou whatsappen vanuit Turkije en ze kan jou alle vragen beantwoorden in het Nederlands en ook tijdens je reis naar Istanbul voor de behandeling! Ze is ontzettend aardig en ze reageet altijd erg snel als je vragen hebt dan helpt ze je ook met een ticket als dat nodig is. Dankzij haar goede service heb ik binnen 1 dag mijn ticket en behandeldatum kunnen realiseren. Had zelf niet gedacht dat ik dit zo snel geregeld zou kunnen hebben. En de artsen zijn ontzettend bekwaam in hun werk en ontzettend aardig! Voor mij is Rehair helemaal top en zou het iedereen kunnen aanraden!!! Dikke duim omhoog voor “Rehair Istanbul!

Stefan Gronloh
F.J. Faber

Super service !
Uirstekende service ! Alles is top geregeld van A tor Z. Ik ben zelf verpleegkundige en kan beamen dat alles netjes in zijn werking gaat super personeel, extreem aardig, geweldige Nederlandse begeleiding, super de luxe hotel waar het heel fijn en rustig is. Brandschone kamer met geweldig ontbijt.
De intake voor de behandeling is goed, duidelijke afspraken en uitleg, heel netjes te werk.
Het is een lange zit, Maar dan heb je wel wat, alleen maar winners hier. Enormtevereden over de gang van zaken en de start. Ik heb afgelopen weekend geweest, het is nu maandag avond en alles gaat super goed. Nu nog een paar maandjes wachten tot het gaat er is en dan zien wij of het eindresultaat ook zo geweldig is. Tot heden 5 sterren !! Zeker aan te raden.

F.J. Faber
Khurram Toheed EN

Go for Rehair!
Een week geleden heb ik mijn haartransplantatie laten doen door Rehair. Ik was al in Istanbul voor vakantie en helemaal ongepland heb ik besloten om Rahair te benaderen met de vraag of het op korte termijn mogelijk was, omdat ik nog maar een paar dagen in Istanbul was. En het was allemaal mogelijk op zeer korte termijn heeft melissa de afspraak gemaakt voor de haarstransplantatie en alles was gepland binnen een paar dagen. Voordat dat ik wist zat ik bij de arts en waren ze bezig met mijn haren. Omdat het totaal ongepland was en ik eigenlijk op vakantie was met mijn vrouw en twee kinderen moesten zij ook mee op de dag van de behandeling. Ook dat was mogelijk, mijn vrouw kreeg zelfs wen aparte kamer, zodat mijn kleine kon slapen. Dit allemaal dankzij de service die Melissa heeft geboden. Wij werden netjes opgehaald en afgezet bij ons hotel. Omdat ik al in Istanbul was kreeg ik ook nog eens korting. Na de behandeling kreeg ik voldoende begeleiding en advies van Melissa. Ik raad iedereen Rehair aan als je een haartransplantatie wil laten doen! Wacht niet langer!

Khurram Toheed EN
Enthousiaste Cursist en

Dik 5 sterren verdiend voor Re-hair Istanbul!
Vanaf het eerste contact moment via de website had ik direct een goed gevoel bij deze kliniek. Er wordt adequaat gereageerd op berichten en vragen. Zeer heldere communicatie. Lotte zit er boven op en zorgt ervoor dat het gehele traject goed en duidelijk verloopt.
Voor mij was het als vrouw zeer lastig om een geschikte kliniek te vinden aangezien ik lang kroes krullend haar heb.
Eenmaal aangekomen in Istanbul werden wij opgehaald door de chauffeur en gebracht naar een mooi hotel in een rustige buurt in Istanbul. Lotte kwam mij bij het hotel ophalen en wij reden naar de kliniek toe waar de behandeling ging beginnen. De verdoving was niet heel fijn, maar gelukkig waren Lotte en de dokter er om mij hier doorheen te begeleiden. Verder was iedereen in de kliniek heel aardig en behulpzaam. De volgende dag moest ik terug naar de kliniek om het donor en geïmplanteerde gebied te wassen. De vrouwelijke dokter was zo lief om hierna mijn haar te vlechten en in model te brengen, wat een service! De volgende dag werden wij door de chauffeur terug gebracht naar het vliegveld. Eenmaal in Nederland houdt Lotte contact om het herstel te monitoren.
Bedankt Lotte en alle medewerkers van Re-Hair!

Enthousiaste Cursist en
Gerrie Driessen en

Super ervaring gehad bij rehair de eerste dag aangekomen op het vliegveld staat Lotte waar ik contact mee heb gehad via de telefoon netjes te wachten een zeer vriendelijke jongedame die je door het gehele proces uitstekend helpt zowel met de transfers naar het hotel dan weer naar de kliniek en weer terug echt een geweldige meid Ik heb een super goede ervaring gehad met rehair ook het hotel is gewoon helemaal top het ontbijt eten in het hotel alles tip top in orde de behandeling ging ook heel goed het was een lange dag maar dan is er ook heel wat gedaan bij mij het medisch personeel daar mag ook echt over gezegd worden dat het een topteam is alles goed uitgelegd ook met wederom Lotte erbij die er toch maar weer constant bij is om je vragen te beantwoorden is mijn haartransplantatie echt super goed verlopen ik zou dit ook echt aanbevelen niet alleen voor het medische gedeelte wat al zeer positief is maar ook voor de begeleiding zo fijn en zo behulpzaam dit maak je zelden mee we hebben ook echt een leuk weekend gehad Lotte en de rest van het rehair team super bedankt voor deze ervaring en jullie hulp een Update hoe het allemaal verloopt zal er nog komen maar bij deze geen 5 maar 10 sterren van mij 👍🏼👍🏼

GERRIE DRIESSEN

Gerrie Driessen en
Brent van Malsen

je kunt geen betere hebben alles top echt waar

Brent van Malsen

The first step for your new hair

Leave your details using the form and our consultant will contact you as soon as possible.

COMMENTS

Whatsapp Whatsapp Call Us Call Us